Var hemma i Skåne vid en plats som heter Hovby. Det var en kall och blåsig dag luften var krispigt kallt och jag kände det i varje andetag. Jag tog på mig en buff och svartzonker keps och glasögon.

Sen gick jag ner till vattnet, öppnade väskan tog upp min stingerlåda och min låda med bara motoroil och tog fram svartzonkers mcrubber tånglake för att jag kände att den skulle vara het. Så klart en stinger från svartzonker! När allt var färdigtacklat så drog jag ett kast för att rätta till linan. Då var det kontakt direkt, den kändes stor men så klart så tappade jag den men jag fortsatte att kasta och hade några kontakter. Men inget stort. Men så vände vinden sig helt plötsligt, direkt så hög det en skaplig gädda på 5.20 kg givetvis på tånglaken. Jag var snabb upp med gäddan, tog några foton och släppte tillbaka den och gick tillbaka till att mata på. Då högg en större fisk. Det var en bra kamp ändan in till slutet, det var den största gäddan jag har tagit i mitt liv. Jag behöll mig lugn och tog jag fram måttband, mätte den och vägde gäddan och den var 104 cm lång och vägde 6.30kg prick. Jag tog ett foto på den och släppte tillbaka den.